Theme Preview Rss

Αγαπημένοι σχεδιαστές: Seventh.Ink, το τυχερό εφτάρι

Σάββατο σήμερα, μέρα ξεκούρασης. Καλά μη βαράτε, δεν είπα για όλους. Ευκαιρία σήμερα να ασχοληθούμε με ένα designer που λάτρευε τα t-shirt και αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα δημιουργώντας μερικά όμορφα σχέδια τα οποία εκθέτει στην ιστοσελίδα του. Ο λόγος για τον Matthew Johnson από την Seventh.Ink.
H Seventh.Ink βρίσκεται στην Florida των ΗΠΑ και ξεκίνησε το 2007. Όπως είπαμε ο Matthew ξεκίνησε να τυπώνει t-shirt για τον εαυτό του. Αυτή την στιγμή δεν περνάει λεπτό που να μην σκέφτεται ποιο θα είναι το επόμενο σχέδιο που θα ανέβει στην ιστοσελίδα του.
Το όνομα προέκυψε από την γραφιστική εταιρεία, Seventhfury Studios. Παίρνοντας την προηγούμενη εταιρεία του και ρίχνοντας λίγο μελάνι (Ink) δημιούργησε την νέα του αγαπημένη.
Τα μπλουζάκια της εταιρείας αν τα δείτε έξω θα τα αναγνωρίσετε από το χαρακτηριστικό, τυπωμένο 7άρι στο μανίκι κάθε t-shirt. Δεν φαντάζομαι να αμφιβάλει κανείς ότι είναι ο αγαπημένος του αριθμός...  Όλα τα σχέδια είναι τυπωμένα σε American Apparel, εξαιρετικής ποιότητας t-shirt. Μας αρέσει επίσης πάρα πολύ, ότι σε κάθε παραγγελία υπάρχει και κάποιο δωράκι για τον πελάτη.

Για να μην ξεχάσουμε το κομμάτι των σχεδίων σας παρουσιάζω το αγαπημένο μου. Ο καρχαρίας μπορεί να φορεθεί άνετα φέτος το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά.
Ε, καλά! Μπορεί να μην το συμπαθείτε όλοι αλλά είναι εξαιρετικό ζωάκι και ακόμα πιο εξαιρετικό το design. Καλό Σαββατοκύριακο...

0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots