Theme Preview Rss

Ψηφίστε μ' ένα T-shirt!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν την χώρα μας δεν την έλεγαν Ελλάδα πώς θα την έλεγαν; Καθένας θα μπορούσε να δώσει διαφορετικό όνομα. Εξάλλου είναι μια χώρα με πολλές αρετές...
 Θα μπορούσε να λεγόταν Γεωργία (λόγω Γιωργάκη) αλλά δυστυχώς κατοχύρωσαν άλλοι τα δικαιώματα. Απεργινή θα ήταν ένα άλλο χαρακτηριστικό όνομα, αφού όποιος θέλει κάνει την απεργία του, έτσι για να μας τη σπάσει ρε αδερφέ ή γιατί έχει καλή μέρα και θέλει να πάει για φραπεδάκι. Αυτό όμως που μας κολλάει γάντι είναι το Εκλογιστάν. Κάθε τρεις και λίγο εκλογές. Εκλογές για Κυβέρνηση, εκλογές για δήμαρχο, εκλογές για ευρωβουλευτή κι επειδή το έχουμε ρε παιδί μου κάνουμε και διπλές και τρίδιπλες άμα λάχει.
Αύριο λέει πρέπει να απέχουμε, να ρίξουμε λευκά και άκυρα για να διαμαρτυρηθούμε. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε. Ας διαμαρτυρηθούμε επιτέλους, ας κουνηθούμε από τον καναπέ. Αλλά πώς; Σαν αυθεντικά T-shirt junkies διαμαρτυρόμαστε με τα T-shirt μας.

 Φορέστε λοιπόν το μπλουζάκι με το κατάλληλο μήνυμα και τρέξτε στην κάλπη. Φωνάξτε με τον τρόπο σας, ρίξτε το άκυρο σας, το λευκό σας κι ότι άλλο θέλετε. Έτσι κι αλλιώς ψηφίσετε δεν ψηφίσετε αυτοί θα βγούνε αλλά πρώτα θα μας ακούσουν.
        

   

0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots