Theme Preview Rss

Ανακυκλώστε, επαναχρησιμοποιήστε τα t-shirt σας! (Vol.1)

Τα t-shirts που τόσο αγαπάμε έχουν ένα όριο ζωής, ξεχειλώνουν, ξεβάφουν, ξεχαρβαλώνονται γενικώς. Άσε που κι εμείς μερικές φορές αλλάζουμε, άλλοι γιατί το τρώμε το φαγάκι μας και άλλοι γιατί αλλάζουμε διάθεση και τα βαριόμαστε. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι τι να κάνω με τα 263 μπλουζάκια μου (ναι καλά βλέπετε) που δεν μπορώ να τα φορέσω πια, αλλά δε θέλω να τα δώσω και για φιλανθρωπίες. Είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί τους.

Έτσι μπήκα στην διαδικασία να ψάξω τι θα μπορούσε να είναι το t-shirt μου στην επόμενη ζωή του. Σκύλος; Γάτα; Μήπως είναι πάνα μωρού… Oh sit! Δε θα του το ευχόμουν! Τελικά κατέληξα ότι θα μπορούσε να είναι πάρα πολλά χρήσιμα και ακόμα περισσότερα άχρηστα πράγματα, κάποια από τα οποία δε σας περνάνε καν από το μυαλό. Όμως υπάρχουν μερικοί τυπάρες απίστευτοι ανά τον κόσμο που έχουν κάνει διατριβή στο θέμα. Αυτοί είναι τα δικά μας t-shirt junkies και τους απονέμουμε τον τίτλο με μεγάλη χαρά. Τον αξίζουν….

Οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται, φυσικά δεν είναι με σειρά προτίμησης γι’ αυτό περιμένουμε από εσάς να μας πείτε ποια γουστάρετε. Έχοντας βρεί πάνω από 50 τρόπους να κάνετε δώσετε ξανά πνοή στα t-shirt σας αποφάσισα να μην σας τα εκθέσω σε ένα τεράστιο δυσανάγνωστο post. Έτσι θα σας τα παρουσιάζω ανά 7 για να τα εμπεδώνετε κι όλα…;-) Ξεκινάμε:


Junkie No 1: Κάντε ένα ρουχαλάκι για τον σκύλο σας (Jack)




Junkie No 2: Οι πάνες που λέγαμε (Natural Violet)




Junkie No 3: Αποκριάτικη κουκούλα Ninja (Vem Reid, Θεός)





Junkie No 4: Βραχιολάκια και Κολιέ (Miss Smart)




Junkie No 5: Καλοκαιρινό Φουστανάκι (FialottaJansson)




Junkie No 6: Νήμα για πλέξιμο (Bob Kurz)












Junkie No 7: Sexy Bikini... Στο τέλος το δοκιμάζει! (Gianny L)




0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots