Theme Preview Rss

T-shirt με κοιλιακούς.

Να σας κάνω μια ερώτηση; Είμαι το μόνο άτομο που αντιπαθεί αυτό το είδος των t-shirt; Πώς να το κάνουμε… απλά δεν είναι αστεία, ακόμα και όταν τα φοράς για ειρωνεία, όπως ας ελπίζουμε το κάνει ο τυπάς της φωτογραφίας. Ακόμα και τότε φίλοι μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ. Το βλέπω σαν το μπλουζάκι που θα έβαζε ο εξυπνάκιας που «ρίχνει μια δυνατή» και νομίζει ότι είναι το πιο αστείο πράγμα στον κόσμο. Μακριά από εμάς!

Μήπως δεν θα έπρεπε να ποστάρω κάτι τέτοιο και απλά να κάνω τα στραβά μάτια για να μην στεναχωρήσω και κανένα φιλαράκι. Δεν θα έπρεπε είπατε; Όχι το ποστάρω μπας και φωτίσω κάνα δυο τυπάδες από αυτούς που περιέγραψα! Δε μπορεί κάποιος από αυτούς θα ψάχνει στο δίκτυο για να αγοράσει ένα. Έχει σοβαρές πιθανότητες να πέσει πάνω μου.

Πάντως αν συνεχίζετε να θέλετε να φορέσετε το t-shirt των 6 κοιλιακών ή στην χώρα των t-shirt, “Six pack t-shirt” προτιμήστε την Six Pack.

Υ.Γ.: Δυστυχώς υπάρχει και γυναικεία έκδοση της συγκεκριμένης μόδας (ακόμα χειρότερη)… Ο Θεός να την κάνει! Σας την παραθέτω...


0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots