Theme Preview Rss

Παγκόσμια ημέρα T-shirt

Τα t-shirts έχουν γίνει ένας καμβάς για να  εκφράσεις την άποψη σου, τις προτιμήσεις σου ή ακόμα και την υποταγή σου. Τώρα πια είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινής μας μόδας, τα τυπωμένα t-shirt επιτρέπουν σε αυτούς που τα φοράνε να κάνουν μια αποκλειστική δήλωση για τον εαυτό τους ή για τον κόσμο γύρω τους. Δε γουστάρεις το αφεντικό σου φοράς How lucky I am. Θες να πεις στον διπλανό σου να πάει να πνιγεί, φοράς το Fuck Off.  Δεν θα υπερβάλω αν πω ότι το t-shirt είναι το απόλυτο ένδυμα.  



                       
Η International T-Shirt Day είναι η μεγαλύτερη γιορτή των t-shirt: την πρώτη μέρα του καλοκαιριού βρίσκουμε την ευκαιρία και πάμε να γιορτάσουμε για τα αγαπημένα μας ρούχα. Ακολουθήστε το κύμα των t-shirt κι εσείς! Φέτος στις 21 Ιουνίου θα είμαστε όλοι πανέτοιμοι...!
                  
Η παράδοση T-Shirt Day ξεκίνησε το  2008 με μια σειρά εκδηλώσεων στο Βερολίνο, την κατ’ εξοχήν πόλη των φεστιβάλ. Δείτε στο flicker πως γιορτάστηκε τα προηγούμενα χρόνια κι ετοιμαστείτε να την γιορτάσετε κι εσείς γιατί έχουμε πληροφορίες ότι έρχεται και στην Ελλάδα! Τυπώστε τα t-shirt σας ή αγοράστε έτοιμα και περιμένετε νεώτερα….

2 μας κουτσομπόλεψαν:

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαι εκεί σίγουρα

Mrs tee είπε...

Που θα γίνει Ελλάδα;;

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots