Theme Preview Rss

1,000,000 T-shirts



Το 1MillionShirts είναι μια κοινότητα δωρεάς t-shirt. Ο σκοπός του website είναι να συγκεντρώσει  1.000.000 t-shirts και να τα διοχετεύσει στην Αφρική για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτό το site δεν είναι ούτε πρεσβευτές καλής θελήσεως ούτε  επαγγελματίες της Διεθνούς Αμνηστίας. Είναι απλά κάποιοι τρελάρες που νόμιζαν θα σώσουν τον κόσμο. Καλά σιγά μην τους άφηναν... Ποιοί, αυτοί που τον κατέστρεψαν; Ας γελάσω κλέφτικα (όχι αυτό για το σφύριγμα το λένε).
Θέλησαν λοιπόν να δώσουν αυτά τα t-shirt στις χήρες και στα ορφανά της  Κένυα και της Ουγκάντα, ώστε να κάνουν μια μικρή επιχείρηση πώλησης και να έχουν ένα μικρό εισόδημα για τα βασικά. Υπήρχαν αντιδράσεις όμως εντός και εκτός συνόρων. Οι μεν με την πρόφαση,  ότι θα καταστρέψουν το τοπικό εμπόριο διοχετεύοντας τέτοια ποσότητα και οι δε, ότι δεν είναι δυνατό να δίνεις  t-shirt σε ανθρώπους που τους κατέστρεψαν τα χωριά για να τους κάνουν να δουλεύουν μέρα νύχτα, ώστε να παράγου βαμβάκι για να ζήσουν. «Είναι σαν να σερβίρεις δηλητήριο με ζάχαρη», ήταν τα λόγια τους.
Οι φίλοι μας όμως δε σταμάτησαν να δουλεύουν πάνω σε αυτό και συνεχίζουν να μαζεύουν έχοντας φτάσει αυτή τη στιγμή στα 9.726 t-shirt. Τα σχεδιά τους όμως άλλαξαν.  Τα t-shirt τώρα πια τα προορίζουν για τους άστεγους από φυσικές καταστροφές. Οπότε ξεσκονίστε τις ντουλάπες σας και όποιο άλλο μέρος μπορεί να κρύβονται κάποια καλοδιατηρημένα μπλουζάκια σας και κάντε κλικ για να βοηθήσετε. Τι να το κάνετε το παλιό το Dolce;

0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots