Theme Preview Rss

Κιθάρα σε τιμή... T-shirt!

Κρίση λέει, αλλά ως πού μπορεί να φτάσει; Κρίση και στην πίστα... Όχι αυτή με τα καρτ για την άλλη λέμε με τα γαρύφαλλα και τις γαρδένιες. Δεν έχει ο Έλλην ρευστό, που να πάει να διασκεδάσει. Καλά το κατάλαβα, την Παρασκευή το βράδυ που σταμάτησα να φάω ένα βρόμικο στο αεροδρόμιο (Θεσσαλονίκη). Γυρνώντας ξημερώματα  από το πάρτυ της t-shirt day, διαπίστωσα ότι στην καντίνα που σε άλλες εποχές τα λουκάνικα αν τα έβαζες στην σειρά έφταναν Καλαμαριά τώρα μετά βίας περνούσαν στο απέναντι ρεύμα. Πέντε άτομα όλα κι όλα στην καντίνα, εφτά στα νυχτερινά μαγαζιά. Πώς να ζήσει την οικογένεια ο καημένος ο κιθαρίστας του Ρουβά που είχε μάθει τόσα χρόνια στο χαβιάρι;

Στο blog μας έχουμε την απάντηση και σε αυτό το πρόβλημα. Η απάντηση είναι η εξέλιξη των equalizer t-shirt  δια χειρός Think Geek. Όπως θα δείτε αγγίζοντας την ταστιέρα και κουνώντας την πέννα πάνω στους μαγνήτες μπορείτε να παίξετε οποιαδήποτε μελωδία σας κάνει κέφι. Ένα εξαιρετικό μπλουζάκι για τον φτωχό κιθαρίστα. Τι κάθεστε λοιπόν, κουρδίστε τα μπλουζάκια σας. Αν κι ο φίλος σας που παίζει ντραμς έχει επηρεαστεί από την κρίση, υπάρχει αντίστοιχη λύση και για εκείνον.
Να μην ξεχάσω να σας ενημερώσω ότι κοστίζουν γύρω στα 25€ αυτή τη στιγμή (29,99$). Αγοράστε τώρα γιατί αύριο μπορεί να φτάσουν τα 40€.
Ε, ρε γλέντια που θα κάνουμε.

0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots