Theme Preview Rss

Το νερό είναι φτιαγμένο από T-shirt

Τι θα λέγατε αν τα t-shirt σας έκαναν το γύρο του κόσμου, άλλαζαν κατόχους και έγραφαν τη δική τους ιστορία. Τα  Re-Shirts είναι ένα μοναδικό παγκόσμιο πείραμα. Περίπου 1,2 εκατομμύρια καινούργια μπλουζάκια πωλούνται κάθε μέρα μόνο στις ΗΠΑ.  Κάθε βαμβερό t-shirt καταναλώνει έως και 10.000 λίτρα νερού κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Αυτό δεν βοηθά την παγκόσμια κρίση νερού. Έτσι κάποιοι εφευρετικοί ή πονηροί τύποι, πες το όπως θες αποφάσισαν να δέχονται σαν δωρεές  παλιά t-shirts, να τα μετατρέπουν σε original  Re-shirts, και να χρησιμοποιούν μέρος των εσόδων που προκύπτουν για την παροχή πρόσβασης σε καθαρό νερό για εκείνους που τη χρειάζονται σε όλο τον κόσμο.

Κάθε Re-Shirt έχει ένα προηγούμενο κάτοχο και μια ενδιαφέρουσα ιστορία που ζει για πάντα στο Re-Shirt.net. Όποιος δωρίσει το t-shirt του,  λέει την ιστορία του και αμέσως καταχωρείται με ένα μοναδικό barcode, ώστε να αρχίσει η νέα πορεία  της ζωής του ως Re-Shirt. Κάθε μελλοντικός ιδιοκτήτης μπορεί να γράφει  τις εμπειρίες που έχει με το Re-shirt σε απευθείας σύνδεση και αυτό να συνεχίζει για πάντα. Όσο παλαιότερο είναι τόσο πιο πολύτιμο γίνεται.

Έτσι τα μπλουζάκια σας δεν καταλήγουν σε χώρο υγειονομικής ταφής αλλά μπορείτε να παρακολουθείτε την «καριέρα» τους και να τα καμαρώνετε σαν παιδιά σας. Τα μπλουζάκια σας παύουν να είναι άψυχα αντικείμενα, απλά γιατί δίνουν ζωή σε κάποιους που έχουν ανάγκη από νερό, περισότερο από εσάς.

Η όλη προσπάθεια γίνεται σε συνεργασία με το water.org και παρόλο που είμαστε επιφυλακτικοί όταν κάποιοι βγάζουν χρήματα στηριζόμενοι στην ανάγκη των άλλων, σας λέμε ότι αξίζει να συμετάσχετε. Η εταιρεία είναι άκρως αξιόπιστη και έχει αποδείξει ότι βοηθάει.

Aν πάλι θέλετε να αγοράσετε ένα μπλουζάκι από αυτά για να συνεχίσετε την ιστορία του; Τότε προσέξτε τα νούμερα, γιατί τα t-shirt προέρχονται από διαφορετικές εταιρείες και υπάρχει κίνδυνος να το δωρίσετε στην λεπτοκαμωμένη οικιακή βοηθό σας από την Ινδονησία.

1 μας κουτσομπόλεψαν:

Mrfra είπε...

Poly kalo nomizw oti mporoume na to kanoume kai emeis ayto edw sthn Ellada..Parola ayta nomizw oti ta t-shirt einai apo ta ligotera sthn katanalwsh nerou..anyway..

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots