Theme Preview Rss

Rolling Greece T-shirt


Μεγάλη μέρα και σήμερα. Παίζει η ομαδάρα με την Αργεντινή. Έχω ένα καλό προαίσθημα. Δε μπορεί θα τα βάλουμε δυο γκολάκια, αφού το έχουμε οι παιχταράδες. Δεν μας αρέσουν τα εύκολα, θέλουμε δύσκολο αντίπαλο για να λειτουργήσουμε. Σας έχω και το κατάλληλο gadget-shirt για να το πανηγυρίσετε.
Το T-Shirt Flashing Equalizer - Greece είναι ένα μπλουζάκι που απεικονίζει γραφικά την ένταση, τη συχνότητα και το ρυθμό του ήχου στο χώρο όπου βρίσκεστε, χάρη στο ενσωματωμένο equalizer που ευαισθητοποιείται ανάλογα με την μουσική που παίζεται.
Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μπλουζάκι με "ευαίσθησία" στον ήχο, που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή. Κάθε διαφορετική συχνότητα της μουσικής ενεργοποιεί μια διαφορετική ράβδο εξισωτών, ακριβώς όπως το equalizer του στερεοφωνικού σας!!!
Μπορείτε να το αγοράσετε από το gadget-shop.gr Βγάλτε την γλώσσα σε όσους δεν πιστεύουν την ομάδα μας. Άμα χάσουμε δεν έγινε και τίποτα. Απλά για να μη σας κοροϊδεύουν στον δρόμο καθώς πηγαίνετε σπίτι σας μπορείτε να σβήσετε το μηχανισμό και να έχετε ένα t-shirt των Rolling Stones. Θέλω να δω τι άλλο θα βγει άμα προκριθούμε. Θα πρότεινα t-shirt με ήχους βουβουζέλας να παίζει τον εθνικά ύμνο.

0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots