Theme Preview Rss

Αντί - BP t-shirts

Όλους μας έχει συγκλονίσει η οικολογική καταστροφή που συμβαίνει στον κόλπο του Μεξικού εδώ και πάρα πολλές μέρες. Οργανώσεις αλλά και κυβερνήσεις κρατών ασχολούνται με το θέμα, άλλοι προσπαθώντας να δώσουν λύση και άλλοι για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Το γεγονός δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους καλλιτέχνες του χώρου των t-shirt. Άλλοι για να πλουτίσουν, άλλοι γιατί πραγματικά ενδιαφέρονται έχουν σχεδιάσει μπλουζάκια και τα πουλάνε ή απλά τα φοράνε.

Τα t-shirt που θα σας παρουσιάσω είναι αυτά που έχουν κάνει την μεγαλύτερη αίσθηση στο διαδίκτυο. Να λοιπόν τα 5 t-shirt που ξεχώρισα, σε περίπτωση που θέλετε να διαμαρτυρηθείτε κι εσείς.

Νο.1 Despair.com (περισσότερα)

Είναι τιμής ένεκεν στην πρώτη θέση γιατί είναι το πρώτο που καταγράφηκε στο διαδίκτυο και έχει τις περισσότερες θετικές αναφορές από τους ειδικούς. Είναι ένα απλό σχεδιαστικά t-shirt το οποίο περνάει ειρωνικά, το μήνυμα ότι «η BP φέρνει το πετρέλαιο στις αμερικανικές ακτές». Η despair έχει στο web και κάποια άλλα παρόμοια σχέδια τα οποία μπορείτε να τα δείτε.

Νο.2 US VERSUS THEM “Cover The Earth” (περισσότερα)

Είναι το πιο όμορφο σχέδιο από αυτά που έχουμε ανακαλύψει και θα ήταν στην πρώτη θέση αν δεν υπήρχε το προηγούμενο. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Αν δεν ήμουν αντίθετος σε αυτού του είδους την εκμετάλλευση θα το αγόραζα.

Νο.3 US VERSUS THEM “Fuck BP(περισσότερα)
Φαίνεται ο συγκεκριμένος οργανισμός να έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στο design των t-shirt του και παίρνει επάξια ακόμα μια θέση στην πεντάδα μας. Το link το έχετε ήδη.

Νο.4 Ross Robinson 's "BP Death" από Red Bubble.com (περισσότερα)
Ένα από τα πιο ευρηματικά μπλουζάκια το βρήκαμε να πουλιέται στο red bubble από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή. Μας αρέσουν πάρα πολύ τέτοιοι τύποι και γι’ αυτό τον έχω στην λίστα μου.

Νο.5 Street Giant “BP Cares” (περισσότερα)
Στην τελευταία θέση, αλλά όχι τελευταίο καθώς υπάρχουν και άλλα t-shirt στο διαδίκτυο μπαίνει η street giant καθώς ήταν από τις πρώτες που έβγαλε κάτι τέτοιο μαζί με την despair. Πρόκειται πάλι για ένα απλό ειρωνικό t-shirt που τα λέει όλα με δύο λέξεις.

Θεωρώ πάντως ότι αξίζει, τουλάχιστον να σας παραθέσω μερικές παραπομπές για όμοια t-shirt ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα αν θέλετε να αγοράσετε κάτι τέτοιο. Η λίστα που ακολουθεί δεν είναι με σειρά προτίμησης.

1. Boycottbptshirt.com
2. Bedoshirts.com
3. Ben Lucas
4. Adam de la Mare
5. FUBP
6. Etsy.com

Τέλος, να σας παροτρύνω να ψάξετε κι εσείς γιατί υπάρχουν εικόνες σχεδίων που δεν έχουν βγει στην παραγωγή. Είναι σχέδια custom που τα έχουν τυπώσει διάφορα t-shirt junkies και μπορεί κάποιο να σας αρέσει.

0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots