Theme Preview Rss

MundoTshirt, πριν το δείτε, ντυθείτε!


Το μουντιάλ ξεκίνησε χτες και όλοι οι άντρες είναι κολλημένοι μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεων. Δεν σας κρύβω ότι κι εγώ το ίδιο κάνω. Περιμένω πώς και πώς να δω την αγαπημένη μου ομάδα να παίζει. Φυσικά μαζί με την πίτσα, την μπύρα και τα σχετικά πρέπει να έχεις την κατάλληλη ενδυμασία. Το αντίστοιχο μπλε, πορτοκαλί, πράσινο κλπ t-shirt. Ρίξαμε μια ματιά λοιπόν στο δίκτυο για να σας βρούμε από που μπορείτε να αποκτήσετε τα κατάλληλα μπλουζάκια για να παρακολουθήσετε τους αγώνες της ομαδάρας.
Μερικά μπλουζάκια βρήκαμε στο website της ΑΕΚ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασαν, παρόλα αυτά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά, καθώς αφορούν την παρουσία της ελληνικής ομάδας.
Όμορφα μπλουζάκια θα βρείτε στην Alternate Kits. Εκεί θα βρείτε το λογότυπο της Atari και από κάτω θα γράφει MUNTARI. Δεν είναι λογοπαίγνιο με κάποια λέξη Αφρικανικής διαλέκτου, είναι απλά ένα από τα ονόματα του Lionel Mesi. Στο FTBlL T-SHIRTS.COM, το οποίο είναι ένα υποκατάστημα της spreadshirt μπορείτε να ανακαλύψετε μια άλλη όψη των αθλητικών t-shirt. Το concept είναι μινιμαλιστικό, απλές εκφράσεις χωρίς καθόλου φωνήεντα. Δηλαδή, η Ελλάδα είναι ας πούμε GRC. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, πολυφορεμένη μεν αλλά έχει πολλούς υποστηρικτές. Αν δε σας ενδιαφέρει η ποιότητα αλλά η ποσότητα μπορείτε να επισκεφτείτε την zazzle. Εκεί μπορείτε να ψάξετε και να βρείτε σχέδια σε μεγάλη ποικιλία αλλά, σας προειδοποιώ πολλά από αυτά είναι για να τα φορέσετε την Κυριακή που θα κάνετε δουλείες στον κήπο σας. Αν ψάξετε καλά μέσα στον λαβύρινθο του zazzle μπορείτε να βρείτε κάποια καλά σχέδια. Για το τέλος σας άφησα το καλύτερο, το απόλυτο t-shirt του φετινού Mundial. Δεν είναι άλλο από αυτό που δημιούργησαν οι φοιτητές του Αdvertising School Willem de Kooning Academie στο Ρότερνταμ. Άντλησαν την ιδέα από ένα από τους πιο γνωστούς χαιρετισμούς στο ποδόσφαιρο. Το πρωτότυπο αυτό t-shirt, των «οράνιε», απεικονίζει από τη μέσα μεριά του το πρόσωπο ενός παίκτη της ομάδας, με έκφραση πανηγυρισμού. Δυστυχώς ψάχνοντας για να το αγοράσουμε βρήκαμε αυτό εδώ στη σελίδα των σχεδιαστών. Τα Junkies ψηφίζουν Ολλανδία για την πιο μοδάτη ομάδα στην Νότιο Αφρική όπως και να έχει.

0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots