Theme Preview Rss

Year of the T-shirts

Δυστυχώς δεν μπορώ να τον βοηθήσω τον τυπάκο αλλά επειδή νιώθω κι εγώ σαν αυτόν πρέπει τουλάχιστον να τον αναφέρω στο blog. Θέλω να πω  το έτος των T-shirt ισχύει και για μένα, αφου σχεδόν κάθε μέρα φοράω διαφορετικό t-shirt. Θα καταλάβετε τι ενοώ παρακάτω...
Έψαχνα για t-shirt junkies, over the net και έπεσα σε αυτόν εδώ τον φοβερό τύπο που προφανώς ψάχνοντας ένα τρόπο για να βγάλει λεφτά σκαρφίστηκε αυτο που παρουσιάζεται στο Year of the T-shirt. Η φιλοσοφία του είναι να γυρίζει σε διάφορα μέρη και να βγάζει κάθε μέρα μια φωτογραφία με διαφορετικό t-shirt, γράφοντας και μια περιγραφή για αυτό. Και έχω να θέσω ένα ερώτημα σχετικά με το τι τον ωθεί να ασχοληθεί με αυτό; Και οι πιθανές απαντήσεις είναι οι εξής:
Α. Έχει χρόνο για χάσιμο.
Β. Νομίζει θα βγάλει τρελό χρήμα.
Γ. Είναι t-shirt Junkie.
Δεν ξέρω τι πιστεύετε αλλά νομίζω ότι και τα τρία πρέπει να ισχύουν για να κάνεις κάτι τέτοιο. Στην εικόνα βλέπετε τo μπλουζάκι της 31/5/2010. Μπείτε να δείτε και τα υπόλοιπα. Μπορεί να πάρετε  ιδέες για τα δικά σας t-shirt, αλλά και τίποτα να μη βρείτε αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά, τόσο κόπο κάνει ο άνθρωπος.

1 μας κουτσομπόλεψαν:

uber torso movie t-shirts είπε...

Awesomeness :D

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots