Theme Preview Rss

T-shirt War


Συνήθως εδώ δεν ασχολούμαστε με video αλλά με σχεδιαστές και διάφορες μάρκες ρούχων, εκτός και εάν αυτό το video που είδαμε μας έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ που να μην μπορούμε να το κρύψουμε. Λοιπόν, να ένα που θα σας συστήναμε να το δείτε ανεπιφύλακτα αν δε το έχετε δει ακόμα καθώς είναι ένα από τα πιο διάσημα του διαδικτύου.
Πρόκειται για ένα stop-motion film. Για να γίνει  φορέθηκαν 222  t-shirt από αυτούς τους 2 τύπους σε 2 μέρες. Φυσικά να μην ξεχάσω ότι χρησιμοποιήθηκε και ένας πυροσβεστήρας... Υπερπαραγωγή!

Ο Rhett και ο Link είναι  ένα δίδυμο που ασχολείται με την μουσική και με κωμικές παραγωγές. Το βίντεο έγινε με την βοήθεια του σκηνοθέτη Joe Penna, όπως το animation και  τα ηχητικά εφέ έκανε ο Billy Reid της Very Tasteful.
Να σας ενημερώσουμε ότι τα t-shirt που χρησιμοποιήθηκαν στο video διατέθηκαν για πώληση και φυσικά δεν έμεινε ούτε ένα... Ήταν που ήταν τζάμπα η παραγωγή, επιπλέον  τα οικονομήσανε οι μάγκες. Δεν έφτανε αυτό αλλά δυο τεράστιες πολυεθνικές τους επέλεξαν για να κάνουν την κοινή τους καμπάνια. Όχι τίποτα τυχαίες, η Mc Donalds και η Coca-Cola. Ιδου το αποτέλεσμα, στο τέλος του ποστ.
Για να μην σας κουράζω άλλο και να απολαύσετε τα video απλά σκεφτείτε μήπως την επόμενη φορά που θα κάνετε πλάκα με τους φίλους σας να αποθανατίζατε την στιγμή και να το ανεβάζατε κάπου... Μπορεί να είστε οι επόμενοι star του Hollywood!

1 μας κουτσομπόλεψαν:

Mery Loo είπε...

Kala den paizontai

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots