Theme Preview Rss

Ρεπόρτάζ Ημέρας T-shirt

Προχτές γιορτάστηκε με μεγάλη επιτυχία η ημέρα t-shirt σε όλο τον κόσμο. Με εκπτώσεις, εκδηλώσεις και άλλα πολλά. Μπορείτε να επισκεφτείτε το website του θεσμού για να δείτε πως διασκέδασαν οι φίλοι των t-shirt σε Νέα Υόρκη, Βοστόνη και Βερολίνο. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη γιορτή που κανένας από τους φίλους του t-shirt που την στηρίζουν, δεν περίμενε να εξελιχθεί σε παγκόσμιο party μέσα σε μόλις τρία χρόνια από το ξεκίνημα της. Εμείς μπορούμε να σας πούμε, πως περάσαμε στην Θεσσαλονίκη όπου ήμασταν καλεσμένοι.

Την Παρασκευή το βράδυ μια βροχή παραλίγο να χαλάσει το μεγάλο party για την έναρξη της γιορτής, αλλά δεν τα κατάφερε. Η οδός Αγγελάκη μπήκε στο επίκεντρο των ανθρώπων των t-shirt και μέσα σε λίγη ώρα το CLUB 18-24 είχε γεμίσει με κόσμο που ερχόταν να διασκεδάσει.


Οι διοργανωτές εκτός του ότι είχαν φροντίσει να προσφέρουν δωρεάν ποτά στους καλεσμένους, διοργάνωσαν και κάποια happenings που ξετρέλαναν το κοινό. Έτσι μπήκαν στο κλίμα της ημέρας ακόμα και όσοι βρέθηκαν εκεί χωρίς να γνωρίζουν για το party.

Όλοι μπορούσαν να εξασκήσουν την φαντασία τους γράφοντας σε μπλουζάκια που είχαν τυπωθεί ειδικά γι’ αυτό το σκοπό. Μοιράστηκαν, επίσης, δωράκια όπως αυτοκόλλητα, κονκάρδες κλπ. Αυτό που εντυπωσίασε όμως περισσότερο ήταν το γεγονός ότι όλοι μπορούσαν να φωτογραφηθούν στο «κόκκινο χαλί», καθώς τα μοντέλα ήταν οι καλεσμένοι. Δεν πρέπει τέλος να αγνοήσουμε την έκθεση που υπήρχε στο χώρο για τους λιγότερο μυημένους.

Όσοι θέλετε να δείτε στιγμιότυπα, εξασφάλισα μερικά και μπορείτε να τα δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας εκεί που λέει γκάλερι. Για περισσότερα μπορείτε να μπείτε στο αναρτημένο event στο facebook και  να το απολαύσετε. Μπορεί να είναι και κάποιοι από εσάς εκεί.

Εμείς από εδώ σαν φίλοι των t-shirt δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές (T-bar, Sols) για τις υπέροχες στιγμές t-shirt που ζήσαμε. Ελπίζουμε του χρόνου να έχουμε ξανά ένα event στη χώρα μας με χιλιάδες επισκέπτες, καθώς η χώρα με τον πιο όμορφο ήλιο δε μπορεί να μην φοράει t-shirt και να μη γιορτάζει γι’ αυτά. Είναι το επίσημο μας ένδυμα!

3 μας κουτσομπόλεψαν:

Dimitra είπε...

Hmoun ekei, yperoho party

Panos είπε...

itan super. elpizw na ginei kai tou xronou akoma kalutero!!!!

T-shirt maniac είπε...

According to the photos it was a greate Party!

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots