Theme Preview Rss

T-shirt, Επίσημο Καλοκαιρινό Ένδυμα!


Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου....Summer 2010 is here!  Ξεκινάνε οι καλοκαιρινές μας διακοπές, σε λίγο καιρό τελειώνει και η εξεταστική! Ευτυχώς το έχω ξεχάσει αυτό το άθλημα. To καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι μαγευτικό, είναι από τα λίγα όμορφα πράγματα που μας εχουν απομείνει. Δεν έχουμε παρανα το ντύσουμε με T-shirts.



Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό από τα άλλα γιατί ο πρώτος τουρίστας ήταν το Δ.Ν.Τ.  Αυτό σημαίνει ότι θα φορέσουμε το αγαπημένο μας και πιο οικονομικό ένδυμα στις παραλίες. Τί θα πάρουμε μαζί μας φέτος ;  Λίγα πράγματα αλλά χρήσιμα :   t-shirts, καπέλο, αντηλιακό, σορτς, μαγιό και 2 τζίν. Να μη ξεχάσω την σαγιονάρα...το καλοκαίρι δεν είναι χειμώνας ...έλα δεν το ξέραμε;  Το καλοκαίρι δεν είναι δήθεν,  τα πράγματα είναι πιο απλά , πιο γρήγορα, πιο normal!!!
t-shirt: το φοράς το πρωί για να μην σε κάψει ο ήλιος,  το μεσημέρι το χρησιμοποιείς για να τυλίξεις τα ακριβά γυαλιά ηλίου σου βλέπεις ξέχασες την θήκη στο προηγούμενο beach bar που έπινες σφηνάκια, το απόγευμα το πετάς πάνω στην ομπρέλα για να μην σε χτυπάει ο ήλιος καθώς δύει. Το βραδάκι το φοράς για να βολτάρεις στους πλακόστρωτους δρόμους και να πας να ξαναπιείς και τα ξημερώματα λίγο πριν κοιμηθείς το φοράς για να κοιμηθείς γιατί δεν σε νοιάζει ακόμα και αν τσαλακωθεί....
καπέλο:  προστατεύει την φαλάκρα αλλά και τις ανταύγιες που έκανες λίγο πριν φύγεις για διακοπές...
αντηλιακό:   από μωρό θυμάσαι την μαμά σου να σου φωνάζει ότι αν δεν βάλεις δεν έχει μπάνιο στην θάλασσα ....
σορτς ή βερμούδες: βολεύουν και αυτά για το μηχανάκι  και για κάθε στιγμή της ήμερας μοιάζουν λίγο με τα t-shirt αλλά δεν είναι t-shirt, δεν έχουν την ίδια αίγλη.
τζιν:  all time classic.
σαγιονάρα:  στην παραλία, στην νυχτερινή έξοδο αλλά και στην ντουζιέρα που θα χρησιμοποιήσεις.
Περιμένω λοιπόν να μου στείλετε στο tshirt.junky@yahoo.com τα αγαπημένα σας t-shirt για το καλοκαίρι.  Πρίν όμως μου στείλετε εσείς σας στέλνω εγώ τα αγαπημένα μου. Φυσικά από threadless! Περιμένω τα δικά σας…
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

0 μας κουτσομπόλεψαν:

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots