Theme Preview Rss

One T-shirt Project

Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να σας γράψω σχετικά με κάποια t-shirt που έχουν κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο με τίτλο One T-shirt. Μια πρόσφατη είδηση στην σελίδα του Golden Hall με ώθησε ακόμα περισσότερο. To One T-Shirt είναι ένα project επικοινωνίας μέσα από τη μόδα, με περιορισμένο αριθμό σχεδίων (υπάρχουν τα ίδια σχέδια για άντρες και γυναίκες στην ίδια χρωματική γκάμα) και σχέδια.
Η φετινή κολεξιόν είναι εμπνευσμένη από την αντίθεση μεταξύ πολέμου και ειρήνης. Τα ρομαντικά σχέδια με τα λουλούδια, τα πουλιά και τα έντομα «μάχονται» τα πολεμικά prints, εμπνευσμένα από τεχνικές εικόνες όπλων και μαχητικών οχημάτων καθώς και οδηγίες συναρμολόγησης όπλων.
Το One T-shirt project είναι μια δημιουργία των Carlo Ninchi και Vittorio Locatelli, του εργαστηρίου design LO STUDIO, με έδρα το Μιλάνο. Η κολεξιόν αποτελείται από 15 σχέδια, το καθένα με μια χρωματική ποικιλία. Υπάρχουν 3 ανδρικά μεγέθη (S, M, L) και 3 για γυναίκες (XS, S, M). Όλα τα t-shirts έχουν δυο χαρακτηριστικές τρυπούλες που παραπέμπουν στο logo του brand.
Έχει γίνει μεγάλο σούσουρο για τα συγκεκριμένα t-shirt από τότε που διατίθενται στα καταστήματα ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ αλλά ρε παιδιά και κυρίως κορίτσια, μήπως είναι πολλά 75€ και με την προσφορά 45€ για αυτό το t-shirt. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση δε λέω, αλλά έχει τόσο όμορφα t-shirt και πολύ καλύτερα ποιοτικά στο εμπόριο, που είναι αμαρτία που λέει κι ο λαός να δώσεις τόσα μόνο για το brand.
Πάντως επειδή φέρουν με την αξία τους τον τίτλο των t-shirt σας τα αναφέρουμε και η επιλογή είναι δική σας.

1 μας κουτσομπόλεψαν:

Mrfra είπε...

polloi pleon exoun paei se ayth thn filosofia, oxi giati prosferoun kati diaforetiko apla theloun na poyloyn rouxa pou apla einai limited. Nomizw pws mono me custom made products mporeis na petyxeis kati tetoio, dhladh monadika proionta.

Δημοσίευση σχολίου

Δώστε μας 5 αστέρια στην λίστα tshirtblo.gs!

Vote for me on t-shirtblo.gs
 
Thumbnails powered by Thumbshots